Geruchten
16 augustus 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia X5 uitgelekt?

De eerste Xperia van Sony Ericsson moet nog officieel in de winkels verschijnen maar de geruchtenmolen over een mogelijke opvolger, is al weer op gang gebracht.

Op de afbeeldingen en foto's hierboven en -onder zou de Sony Ericsson Xperia X5 te zien zijn. Los van het onwaarschijnlijke feit dat Sony Ericsson inderdaad de opvolger van de X1 al 'klaar heeft liggen' is natuurlijk ook de vraag waarom dit dan de X5 zou moeten worden en niet X2.

Maar goed, geniet van dit gerucht en de plaatjes en bepaal zelf maar wat je er van gelooft of niet. Ik neem het in ieder geval met een hele grote korrel zout ;-)

Ow, was ik bijna nog de specs vergeten, voor zover die al bekend zijn; 'n 8 megapixel camera, WiFi, GPS, UMTS, een 3.2 inch touchscreen display, 8GB intern geheugen en een M2 geheugenkaart ingang.Gerelateerde links:
Sony Ericsson X1 op eBay aangeboden
Sony Ericsson X1 vanaf 30 Oktober in Engeland
Lange videopreview van de Sony Ericsson X1 XPERIA
Sony Ericsson X1 medio September in de winkels
Uitgebreide fotoshoot van de Sony Ericsson Xperia X1
Pre-order prijzen Sony Ericsson X1 variëren nogal
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.