Geruchten
17 september 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia X3 (Rachael) komt in Januari?

Het is nog steeds een gerucht maar MobileCrunch zegt over 'inside information' te beschikken dat Sony Ericsson de lancering van haar eerste Android Smartphone, de Xperia X3 (aka. Rachael), in Januari op de planning heeft staan.

Volgens MobileCrunch is dat vreemd omdat de 'voorganger' van de X3, de X2, ook rond die tijd in de winkels gaat verschijnen. Mwah, daar ben ik het niet mee eens.

Ten eerste is de Rachael een Android toestel en ten tweede is het natuurlijk nog maar de vraag of Sony Ericsson hem als Xperia X3 in de markt zal zetten. Niet in de laatste plaats omdat concurrent Nokia inmiddels ook al een X3 in haar assortiment heeft opgenomen. Het zou zomaar kunnen dat de Zweeds-Japanse fabrikant ineens een hele andere naam (A1 bijvoorbeeld) bedenkt. Dat hebben ze al eens eerder gedaan met een smartphone. We zullen zien. Ik hoop in ieder geval dat de eerste Android van Sony Ericsson niet al te lang meer op zich laat wachten.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.