Geruchten
19 oktober 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia X3 (Rachael) aankondiging in November?

Er is al veel gezegd en geschreven over de Sony Ericsson Xperia X3, aka Rachael. De afgelopen dagen zijn diverse geruchten opgedoken waaruit opgemaakt zou kunnen worden dat de eerste Zweeds-Japanse Android Smartphone in November officieel gepresenteerd gaat worden aan de mobiele wereld.

Als de specs kloppen dan wordt de Sony Ericsson Xperia X3 in ieder geval een toestel waar velen reikhalzend naar uit zullen gaan kijken. Gesproken wordt, onder andere, over de inmiddels beruchte 1 GHz Qualcomm Snapdragon processor, een 4 inch WVGA touchscreen display en een 8.1 megapixel camera. Laat maar komen, zou ik zeggen ;-)

Een van de geruchten die de releasedatum in November min of meer bevestigen is de twitterfeed van Ericsson Labs (zie afbeelding hieronder. via). Niet bepaald zomaar een bron natuurlijk. Enfin, we zullen zien. SE-X3-Rachael-Tweet-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.