Toestellen
05 september 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia X2 video's

Deze week kondigde Sony Ericsson de Xperia X2 aan. In tegenstelling tot zijn voorganger, de Xperia X1, zal dit toestel na de officiele onthulling iets eerder in de winkels liggen. Bij de X1 moesten we bijna 10 maanden wachten. De X2 zal binnen een of twee maanden al leverbaar zijn.

Hieronder kun je twee lange videopreviews van het toestel bekijken. Beide video's zijn afkomstig van Italiaanse sites, HDBlog en Technozoom en voorzien van bijzonder rustgevende achtergrondmuziekjes. In totaal bijna 18 minuten kijk- en luisterplezier ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.