Toestellen
19 september 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia X2 vanaf November in de Franse winkels

Bij de officiele aankondiging van de Sony Ericsson Xperia X2, enkele weken geleden, werd al gezegd dat het toestel voor het eind van dit jaar nog in de winkels zou verschijnen. Wanneer precies, dat werd er niet bij verteld.

Als we de Franse berichtgeving mogen geloven dan zal het toestel daar in November in de winkels gaan verschijnen. De prijs van de Xperia X2 zal, zonder abonnement, croissant of brie ;-) rond de 600 Euro bedragen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.