Geruchten
25 augustus 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia X2 aankondiging volgende week?

De laatste, serieuze, nieuwe Sony Ericsson die we de afgelopen maanden in de winkels hebben zien verschijnen is de W995 geweest. Als we de geruchten mogen geloven dan gaat de Zweeds-Japanse fabrikant volgende week weer een nieuw toestel presenteren.

Naar alle waarschijnlijkheid zal dat de X2 Xperia worden.

Dat toestel waart al geruime tijd rond in het geruchtencircuit en naar verluidt heeft dat alles te maken met de lancering van Windows Mobile 6.5. Enfin, officieel wil Sony Ericsson er natuurlijk nog niets over zeggen dus zullen we even moeten afwachten. Dat er volgende week een aankondiging gepland staat werd min of meer wel al bevestigd.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.