Geruchten
18 april 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro opvolger wederom gespot

Als Sony Ericsson (binnenkort?) de opvolger van de Xperia X10 Mini Pro officieel gaat aankondigen, dan lijkt de kans groot dat die presentatie niet al te veel nieuws meer zal onthullen. Het toestel is de afgelopen weken (en maanden) immers al diverse keren gespot, al dan niet met de (meeste) specs erbij.

Vlak voor het weekend doken weer een aantal kiekjes op van de nieuwe Xperia X10 Mini Pro, inclusief een 'bevestiging' (het blijven immers nog steeds geruchten) van specs die ook al in eerdere geruchten genoemd werden.

Ook bij deze nieuwe kiekjes wordt weer gesproken over een aantal specs; Android 2.3, een 3 inch 320x480 touchscreen display, 1GHz Snapdragon processor, Andreno 205 GPU, Qwerty toetsenbord en een 5 megapixel camera met HD (720p) video opname mogelijkheid. Het toestel zou de codenaam Mango hebben en het Sony Ericsson product typenummer SK17i. We zullen zien.

De kiekjes: Xperia_Mini_pro_ii_1 Xperia_Mini_pro_ii_2 Xperia_Mini_pro_ii_3 Xperia_Mini_pro_ii_4 Xperia_Mini_pro_ii_5 Xperia_Mini_pro_ii_6 Xperia_Mini_pro_ii_7 Xperia_Mini_pro_ii_8

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.