Toestellen
18 maart 2010 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia X10 Mini en Mini Pro videopreview

Ik heb het al een paar keer geschreven, maar een van de leukste verassingen die we tijdens het afgelopen Mobile World Congress in Barcelona tegen kwamen was de introductie van de Sony Ericsson Xperia Mini en Mini Pro.

De afgelopen dagen was ik in de gelegenheid om alvast met beide toestellen te spelen.

Daarvan heb ik onderstaande videopreview gemaakt. Letwel, de twee modellen die ik had waren nog prototypes waarvan de software nog lang niet af is. Ik heb dus ook geen defintief oordeel kunnen vellen over beide Mini's van de Zweeds-Japanse fabrikant en features die nog niet (optimaal) functioneren. Toch was het meer dan de moeite waard om nu al even wat langer met deze toestellen te kunnen doorbrengen.

Mijns inziens heeft Sony Ericsson hiermee twee toppertjes in handen die het vooral goed zullen doen bij de vrouwelijke mobiele bellers die niet 'afgescheept' willen worden met leuk uitziende toestellen in modieuze kleuren maar met inferieure specs. Deze twee Mini's zijn echte Ladyphones met Boys specs. Als alles volgens plan verloopt dan liggen ze beiden nog vóór de zomer in de winkels. #hbp_1385868536#

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.