Geruchten
15 december 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia X10 medio Januari al in Engeland?

Bij ons zal de Sony Ericsson Xperia X10, de eerste Android Smartphone van de Zweeds-Japanse fabrikant, pas medio Februari in de winkels liggen, zo luidden enkele weken althans de laatste verwachtingen.

Het ziet er naar uit dat de Engelse Android fans het toestel een maand eerder al mogen verwachten. Tenminste, als deze geruchten kloppen natuurlijk. Het toestel is gespot op de webshop van Play dot com met een verwachte leverdatum van 18 Januari en een prijskaartje van 689 Euro.

Of de Engelsen het toestel ook echt eerder zullen kunnen kopen dan wij hier in Nederland is natuurlijk niet met zekerheid te zeggen. Helaas gebeurt het maar al te vaak dat webshops en andere telecomwinkels op deze manier klanten al in een vroegtijdig stadium proberen te strikken. Er wordt dan een leverdatum in het vooruitzicht gesteld die achteraf niet gehaald blijkt te kunnen worden. In de voorwaarden staat natuurlijk altijd netjes vermeld dat de leverdatum onderhevig is aan wijzigingen en dat er geen rechten aan ontleend kunnen worden. Formeel doen ze dus niets fout... SE-Xperia-X10-UK-Jan-a1

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.