Geruchten
24 augustus 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia X1 alleen in zwart?

Op de website van Sony Ericsson is een productpagina van de X1 Xperia online verschenen.

Op zich goed nieuws want dat betekent dat het moment dat we de X1 in de winkels kunnen gaan verwachten weer iets dichterbij gekomen is.

Opvallend is echter dat het toestel, als we de specs van Sony Ericsson zelf mogen geloven (en waarom niet) alleen in een Solid Black uitvoering verkrijgbaar zal zijn.

De meeste prototypes die ik tot nu toe gezien heb waren grijs / aluminium van kleur. De Solid Black uitvoering is overigens ook al meerdere keren gefotografeerd, maar je zou toch verwachten dat Sony Ericsson ook de grijze cq aluminium uitvoering op de markt zal brengen, toch?Gerelateerde links:
Sony Ericsson X1 op eBay aangeboden
Sony Ericsson X1 vanaf 30 Oktober in Engeland
Lange videopreview van de Sony Ericsson X1 XPERIA
Sony Ericsson X1 preview en fotoshoot
Nieuw achterkantje voor de Sony Ericsson X1
Sony Ericsson X1 medio September in de winkels
Uitgebreide fotoshoot van de Sony Ericsson Xperia X1
Sony Ericsson @ MWC, deel 2: C902 en X1
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.