Geruchten
04 juli 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia Ray vanaf 15 augustus in Engeland?

De Sony Ericsson Xperia Ray werd zo'n twee weken geleden officieel aangekondigd. Toen werd ook bekend dat het toestel in Q3 van dit jaar (tussen juli en september) op de markt zou komen.

Welnu, op Play dot com staat het toestel nu al als pre-order vermeld voor de Engelse markt. De verwachte leverdatum is 15 augustus en op het prijskaartje staat een bedrag van €437.49 voor een simlock vrij, los, exemplaar.

Natuurlijk zeggen dergelijke pre-order aankondigingen nog helemaal niets over de daadwerkelijke beschikbaarheid en prijs van toestellen. Dat heeft het verleden al meerdere keren uitgewezen. We zullen dus op de officiele berichten uit het Sony Ericsson kamp moeten wachten voordat hierover meer duidelijkheid gegeven kan worden. Aan de andere kant is de datum van medio augustus wel weer in overeenstemming met de verwachte release datum, Q3 2011, van de fabrikant zelf.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.