Toestellen
02 november 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia Pureness uitgepakt

De boys MobileBurn ontvingen eind vorige week een gloednieuwe Sony Ericsson Xperia Pureness en zij maakten er onderstaande uitpakvideo van.

Ik heb het toestel een tijdje geleden ook al even in mijn handen gehad maar ik moet zeggen dat ik het oordeel van de reviewer over de leesbaarheid van het display is de zon toch echt moet ontkrachten. Dat is ook te zien aan de foto's die ik van de Xperia Pureness maakte in het volle zonlicht. Ik heb ze onder de video erbij gezet.

Daarnaast herkent de reviewer van MobileBurn de stereo BLuetooth headset niet. Hij heeft het over het ontbreken van een connector. Uhhm: het is de HBH-IS800, maar goed, het zij 'm vergeven ;-) De Sony Ericsson Xperia Pureness wordt een luxe (fashion) phone, zoveel was al duidelijk. Houd rekening met een prijskaartje van ca. 600 Euro (exclusief abonnement).

De foto's van de leesbaarheid van het display in de zon: SE-Xperia-Pureness-Zon-a SE-Xperia-Pureness-Zon-b SE-Xperia-Pureness-Zon-c SE-Xperia-Pureness-Zon-d

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.