Toestellen
04 september 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia Pureness komt in November

Samen met de lancering van een nieuwe bedrijfsidentiteit presenteerde Sony Ericsson gisteren ook de eerste sneak preview van de Xperia Pureness, een bijzonder toestel met een doorzichtig display. Het toestel heeft verder een simpel design, die schitterend vakmanschap en het concept “talk, text, time - a holiday from technology” bij elkaar moet brengen.

Meer informatie gaf de Zweeds-japanse fabrikant op dit moment nog niet onthullen. Hieronder kun je behalve de afbeelding ook nog een korte video impressie van de Xperia Pureness zien (animatie).

De Sony Ericsson Xperia Pureness zal vanaf November niet zomaar in elke winkel te vinden zijn. De fabrikant heeft ervoor gekozen om het toestel via zorgvuldig geselecteerde retail kanalen en in een aantal steden wereldwijd te lanceren.

Sony Ericsson Xperia Pureness from Mobile Cowboys on Vimeo.

SE-Xperia-Pureness-LifeStyle

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.