Toestellen
01 oktober 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia Pro uitgepakt

Het aanbod van smartphones met een fysiek qwerty toetsenbord is op dit moment niet zo groot, daar heb ik al vaker iets over geschreven. Sony Ericsson heeft er echter twee in haar portfolio. De Xperia Mini Pro ligt al in de winkels (maandag hier een review) en de Xperia Pro, die in Barcelona al gepresenteerd werd, ligt binnenkort ook in de shops.

Cowboy Marc gaat die van dichtbij bekijken en ik maakte er in februari al een korte eerste indruk en videopreview van. Verder moeten we het, voor nu, dus nog maar even doen met uitpakvideo's zoals hieronder ;-) Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.