Entertainment
21 maart 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia PLAY winnen in een boksring

Nadat Sony Ericsson afgelopen weekend op het GameKings Xperia PLAY Event de eerste tien gelukkige Nederlanders van een nagelnieuwe Sony Ericsson Xperia PLAY voorzag zal het toestel binnen enkele dagen ook officieel in de winkels verschijnen.

Dat wil echter niet zeggen dat er geen (leuke) acties meer zullen komen waarbij nog meer toestellen te winnen zijn. Neem nu bijvoorbeeld de Hi wedstrijd 'You can say it, but can you play it?'.

Gamers staan erom bekend dat ze elkaar prikkelen om een battle te organiseren. Bij de introductie van de Sony Ericsson Xperia PLAY dagen Hi en Sony Ericsson iedereen die een Xperia PLAY wil winnen uit onder het motto: ‘You can say it, but can you play it?’. Vijf professionals uit de gaming wereld kunnen worden uitgedaagd op www.sayitandplayit.nl door trash talking: een manier van bluffen of uitdagen die steeds meer wordt gebruikt bij sportevenementen. Trash talken is bedoeld om de tegenstander te intimideren, maar ook op humorvolle wijze op zijn nummer te zetten.

De vijf beste uitdagers nemen het tijdens de finale op 3 april real life, en in een heuse boksring, op tegen de vijf pro’s door te gamen op de Sony Ericsson Xperia PLAY. De uitdagers kunnen hiermee een nieuwe Sony Ericsson Xperia PLAY winnen. Daarvoor moet je dan wel in de finale winnen van de pro die jij uitgedaagd hebt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.