Geruchten
04 februari 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia Play voor de zoveelste keer gespot

Eigenlijk kun je de geruchten omtrent de Sony Ericsson Xperia Play al niet meer als zodanig betitelen. Het toestel is inmddels al zo vaak gespot, ge(p)reviewd en beschreven dat de Zweeds-Japanse fabrikant bij de officiele lancering, die vermoedelijk voor 13 februari tijdens het MWC gepland staat, haar uiterste best zal moeten doen om nog wat nieuws over het toestel te vertellen.

Enfin, zoals de titel van dit bericht al aangeeft is de Sony Ericsson Xperia Play deze week dus voor de zoveelste keer gespot.

Dit keer speelde hij de hoofdrol in de Engadget show waar hij gekscherend aangekondigd werd als 'Sony's top secret PlayStation phone prototype'. Enfin, kijk zelf maar ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.