Toestellen
18 februari 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia Play in het wit gespot

De Sony Ericsson Xperia Play werd afgelopen zondag in Barcelona officieel onthuld. Hoewel de Zweeds-Japanse fabrikant heel wat demo modellen mee naar de Catalaanse hoofdstad genomen had, waren er geen witte exemplaren te bekennen.

Die komt er wel, maar helaas, zoals het er nu voor staat, alleen voor klanten van O2. Nah ja, laten we hopen dat Sony Ericsson deze versie van de Xperia Play ook naar Nederland (en België) 'stuurt' ;-)

SE-Xperia-Play-White-b SE-Xperia-Play-White-a Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.