Toestellen
07 februari 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia Play gespot tijdens de Super Bowl

Na maanden (nee, jaren) van geruchten, previews, gelekte foto's en video's, heeft Sony Ericsson eindelijk zelf de PSP Phone, beter bekend als de Sony Ericsson Xperia Play, 'onthuld'.

Nee, het is nog geen volledige presentatie, met persbericht en specs, maar het toestel was afgelopen nacht wel te zien in een Super Bowl commercial van de fabrikant.

De 'echte' onthulling van het toestel zal hoogstwaarschijnlijk in Barcelona plaatsvinden, tijdens de persconferentie van Sony Ericsson op 13 februari. Hieronder kun je de Super Bowl video bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.