Geruchten
10 januari 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia Play gaming demo video gespot

De Sony Ericsson Xperia Play (aka PSP Phone) is een van de meest besproken nieuwe, nog niet officieel gepresenteerde, toestellen in de diverse geruchtencircuits.

Bijna dagelijks duiken nieuwe kiekjes op. Voor zover mij bekend was er echter nog geen goede video waarop te zien was hoe het gamen op de 'PSP Phone' functioneert. Met dank een een Chinese bron (alweer ;-)) is die video er nu wel. Enjoy!

In onderstaande video zie je hoe Biohazard 2 en Rage Racer gespeeld wordt op de Sony Ericsson Xperia Play. Nu de officiële aankondiging nog.  Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.