Toestellen
04 mei 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia Neo videopreview

De Sony Ericsson Xperia Neo werd in Barcelona onthuld, samen met de Xperia Play en de Xperia Pro. Door de ramp in Japan is de winkellancering van het toestel echter met drie maanden vertraagd. Zelf kon ik, vlak vóór Barcelona al even met het toestel spelen, maar dat was nog een prototype met software die nog lang niet 'af' was.

De boys van PhoneArena maakten deze week een videopreview van een recenter model. Hun bevindingen kun je in onderstaand filmpje bekijken.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.