Toestellen
22 augustus 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia Mini Pro uitgepakt

Ik ben zelf momenteel ook de Sony Ericsson Xperia Mini Pro aan het testen. Begin mei, toen het toestel officieel in Nederland gepresenteerd werd, maakten wij een videopreview en 'eerste indruk' van. De uitgebreide review is nog in de maakt.

Voor nu heb ik hieronder een 'uitpakvideo' van het toestel gepubliceerd die ik bij GSM Arena vond. Zelf kan ik al zeggen dat de nieuwe Xperia Mini Pro, vergeleken met zijn voorganger, de X10 Mini Pro, een hele verbetering is, vooral qua snelheid en gebruiksvriendelijkheid van het OS en de User Interface.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.