Geruchten
15 maart 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia Mini 2 gespot

Enkele maanden geleden doken al enkele kiekjes, en specs, op van de vermoedelijke opvolger van de Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro.

Vandaag is ook een foto gespot van de mogelijke opvolger van de Xperia X10 Mini, het model zonder fysiek toetsenbord dus. Volgens de geruchten wordt dit toestel qua specs identiek aan de Xperia Mini Pro 2. Dat zou dus onder andere betekenen dat hij groter wordt (een 3 inch display), Android 2.3 aan boord heeft en waarschijnlijk ook de bekende 1GHz Snapdragon processor.

Letwel, het zijn nog geruchten en ook de specs van de Xperia Mini Pro 2 die enkele weken geleden uitlekten spreken over een toestel dat nog niet officieel aangekondigd is.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.