Geruchten
26 november 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson (Xperia) LT28i Aoba wederom opgedoken

De afgelopen dagen en weken waren al twee, nog onbekende, Sony Ericsson Xperia's in het geruchtencircuit te 'zien', de LT22i Nypon en de LT26i Nozomi (aka Xperia Arc HD). Er is echter ook nog een derde model, de LT28i (Aoba). Ook deze werd eerder al eens gespot, maar nog niet door mij ;-))

Die laatste is nu, samen met de Nozomi, nogmaals opgedoken in een Japans Benchmark testrapport (AnTuTu).

De specs van de LT28i Aoba lijken identiek te zijn aan die van de Nozomi (LT26i), een 1.5 GHz dual core processor met Andreno 220 Graphics, Android 2.3.5, een 1280 x 720 pixel (HD) display. In de nieuwe benchmark afbeeldingen is echter te lezen dat de processor van de Aoba op 1GHz zou draaien. Afwachten dus maar totdat Sony Ericsson zelf met informatie over deze toestellen naar buiten komt.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.