Geruchten
13 juli 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia Duo gekiekt

De Sony Ericsson Xperia Duo is enkele weken geleden al eens, via een Chinese bron, opgedoken. Vandaag is echter ook een eerste officieel kiekje uitgelekt, zo lijkt het althans.

Veel meer is over dit toestel, officieel, nog niet bekend, maar de naam Duo zou natuurlijk kunnen duiden op de aanwezigheid van een dual-core processor. Ok, dat is pure speculatie, maar ik mag hopen dat deze naam niet op dual-sim slaat ;-)

Natuurlijk worden er in het geruchten circuit meerdere (high-end) specs genoemd. Zo zou de Sony Ericsson Xperia Duo onder andere voorzien worden van een 12 megapixel Exmor R camera, 1.5GB RAM, een 4.5 inch qHD display met Mobile BRAVIA Engine, Android 2.3 (Gingerbread) en een 2500 mAh(!) 'mega' accu. De processor, als het dus een dual-core model wordt, zou op 1.4GHz gaan 'draaien'. We zullen zien.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.