Toestellen
11 januari 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia Arc videodemo

Het duurt nog een paar maanden (eind maart / begin april) voordat de Sony Ericsson Xperia Arc in de winkels ligt. Ik maakte dit weekend al een video(p)review van deze nieuwe Zweeds-Japanse Android smartphone en daarin benadrukte ik vooral het, in mijn ogen, sublieme design van het toestel.

Sony Ericsson heeft op haar eigen productblog een vier minuten dureden videodemo van de Xperia Arc gepubliceerd waarin vooral het design enhet homescreen nader bekeken worden. Enjoy!

Bovendien kun je in deze video beide uitvoeringen, de mystic silver en midnight blue, van het toestel naast elkaar zien. Ik kan nog niet kiezen. Jullie wel? ;-) Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.