Toestellen
24 januari 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia Arc UI demo

De Sony Ericsson Xperia Arc begin deze maand officieel gepresenteerd. Sindsdien zijn er al diverse videodemo's en eerste indrukken van het toestel online verschenen.

Daarbij valt vooral op dat de UI van de 'opvolger' van de Xperia X10 een heel stuk sneller en soepeler functioneert. Dit komt met name doordat de Xperia Arc voorzien is van een snellere processor en Android 2.3. Hieronder kun je een videodemo van de Sony Ericsson Xperia Arc UI bekijken.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.