Geruchten
06 september 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia Arc S prijs en release datum bekend?

Daags voor de start van de IFA presenteerde Sony Ericsson de snellere versie van de Xperia Arc. Volgens de fabrikant zal de Xperia Arc S eind dit jaar beschikbaar komen maar wat er op het prijskaartje komt te staan werd nog niet gezegd.

Als we de informatie van Clove, een online retailer, mogen geloven (zie screenshot na de 'klik') dan zou het toestel rond de 400 Euro gaan kosten (350 pond) en eind september al in de Engelse winkels liggen.

Zoals zo vaak zal het ook hier wel weer een (slimme) actie van een online retailer betreffen die op deze manier klanten willen lokken om het toestel alvast te 'reserveren'. We moeten toch echt op de officiele berichten van Sony Ericsson zelf moeten wachten voordat duidelijk wordt wanneer de Xperia Arc S in de winkels zal liggen en wat hij gaat kosten.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.