Toestellen
12 maart 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia Arc maakt coole nachtfoto's

Ten tijde van de CyberShot toestellen stonden de mobieltjes van Sony Ericsson, ondanks regelmatige softwareproblemen, al te boek als de beste camphones.

Inmiddels is de Zweeds-Japanse fabrikant die titel kwijtgeraakt aan Nokia die met de N82, de N97 Mini en N8 de afgelopen twee jaar, dat is althans mijn mening, kwalitatief betere camphones maakte.

Met de Xperia Arc lijkt Sony Ericsson, qua prestaties van de camera, echter weer op de goede weg te zitten. Kijk maar eens naar onderstaande foto's die gemaakt zijn bij nacht en/of relatief weinig licht. Die zien er niet slecht uit en het is zeker iets dat ik ook zal testen, en vergelijken met de N8, als ik mijn Xperia Arc testmodel binnen heb.

SE-Xperia-Arc-Nachtfoto-a SE-Xperia-Arc-Nachtfoto-b SE-Xperia-Arc-Nachtfoto-c SE-Xperia-Arc-Nachtfoto-d SE-Xperia-Arc-Nachtfoto-e Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.