Toestellen
25 januari 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia Arc duikt ook alweer bij webshops op

De Sony Ericsson Xperia Arc is weliswaar al officieel aangekondigd en volgens de fabrikant zal het toestel begin Q2 (April) in de winkels verschijnen, maar de exacte leverdatum en prijskaartje zijn nog niet bekend.

Toch zijn er op deze momenten altijd wel weer webshops (zie afbeelding) te vinden die doen alsof je het toestel daar al kunt bestellen. Ik zou er, als ik jullie was, ver weg blijven van dit soort 'premature pre order aanbiedingen'.

Maar goed, Play dot com biedt de Sony Ericsson Xperia Arc dus aan voor €643.99 en noemen een verwachte release datum (nee, geen leverdatum dus!) van 1 April. Tsja, alleen die datum zou al genoeg moeten zeggen ;-)) SE-Xperia-Arc-Preorder-Fake-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.