Toestellen
09 september 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia Active demo

De Sony Ericsson Xperia Active wordt een toestel voor de actieve (smartphone) gebruiker die ook wel eens in omgevingen verkeert waar het niet altijd even droog of stofvrij is.

Dat zijn echter maar twee van de vele 'actieve' features van de Xperia Active. Hij heeft namelijk ook specifieke applicaties en functies voor sportieve (outdoors) gebruikers zoals een kompas, fitness apps en dergelijke. Hieronder een korte videodemo die tijdens de IFA gegeven werd.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.