Toestellen
08 mei 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Xperia Acro onthuld in Japan

Enkele weken geleden dook de Sony Ericsson Xperia Acro al eens op in het geruchtencircuit. Toen werd al aangenomen dat dit toestel de Japanse variant van de Xperia Arc zou worden.

Welnu, de Zweeds-Japanse fabrikant heeft dat dit weekend middels de officiele aankondiging van het toestel voor de Japanse markt dus bevestigd.

Qua specs verschilt de Xperia Acro niet echt veel ten opzichte van de Xperia Arc. Voor de Japanse markt zijn Mobiel TV en Mobile Wallet (betaalsysteem) toegevoegd, twee features die in Japan (al) redelijk veel gebruikt worden. Verder heeft de Xperia Acro hetzelfde 4.2 inch display met Mobile Bravia Engine en ook de 8.1 megapixel camera met Exmor R objectief.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.