Geruchten
21 juli 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson X3 (Rachael) Android in Expansys webshop

Het is niet de eerste keer dat Expansys vroegtijdig toestelinformatie laat uitlekken. Dit keer heeft de shopsite van de online retailer de volledige spec-list van de reeds veelbesproken Sony Ericsson Rachael, aka. X3, gepubliceerd. Het toestel is zelfs al te bestellen (pre-order), maar de prijs is nog niet bekend.

Voor het geval dat de webpagina (al dan niet op last van Sony Ericsson) offline gehaald wordt heb ik even een paar screenshots gemaakt.

Maar goed, als we het lek van Expansys mogen geloven dan wordt de Sony Ericsson X3 een touchscreen toestel met een 4 inch display, 8 Megapixel camera met LED flitser en 8x digitale zoom, WiFi, A-GPS, Bluetooth, quad-band GSM, dual-band UMTS/HSPA en een 3.5mm audio aansluiting. Op zich geen echt verassende specificaties.

Opvallend is ook dat Expansys meldt dat het besturingsysteem van de Rachael Android zal zijn. Bij 'Similar' toestellen wordt dan ook de HTC Hero genoemd (zie rechtsonder op de tweede screenshot hieronder). In eerdere geruchten werd de Rachael al genoemd als de mogelijk eerste Sony Ericsson Android Smartphone. Enfin, we zullen op officiele berichten van Sony Ericsson moeten wachten om meer zekerheid te krijgen.

SE-X3-Rachael-Specs-Expansys SE-X3-Rachael-Expansys-b Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.