Geruchten
04 juni 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson X2 gespot?

Als we de geruchten mogen geloven dan zou het toestel op de foto hiernaast de opvolger moeten worden van de Sony Ericsson X1 Xperia. Het plaatje van de X2, binnen Sony Ericsson ook bekend als de 'Vulcan', is door een anonieme tipgever naar Engadget Mobile gestuurd.

In tegenstelling tot eerdere geruchten, die spraken van Symbian of zelfs Android als nieuwe OS voor de X2 zien we op dit plaatje (grote versie hieronder) toch duidelijk een 'Windows menu toets', linksboven op het toetsenbord.

Er valt natuurlijk nog weinig zinnigs over te zeggen en we moeten er zeker rekening mee houden dat het hier om een gerucht gaat (en de afbeelding dus ook een photoshopje kan zijn), maar zo op het eerste gezicht ziet dit toestel er niet verkeerd uit. Wat vinden jullie?

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.