Geruchten
02 februari 2010 - Ron Smeets

Sony Ericsson X10 vanaf 1 Maart bij Vodafone?

Het is nog steeds niet bekend wanneer de Sony Ericsson X10 Xperia in de winkels zal liggen. Bij de lancering sprak de Zweeds-Japanse fabrikant over Q1 van 2010 en in online werd zelfs, zij het voorzichtig, al medio Februari geroepen. Sindsdien hebben we echter alleen nog maar tegenstrijdige data gehoord, varierend van Januari tot April.

Zojuist meldt het Engelse Mobile Magazine dat Sony Ericsson en Vodafone een deal gesloten hebben dat het toestel vanaf 1 Maart in de online shop van de provider verkrijgbaar zal zijn.

Formeel hebben zowel Vodafone als Sony Ericsson, op dit moment, nog niet gereageerd en het is ook niet bekend of deze deal, mits hij bestaat, alleen voor de UK geldt of dat de X10 op 1 Maart ook in andere Europese landen waar Vodafone actief is beschikbaar zal zijn. Kortom, ook 1 Maart hoort vooralsnog bij een van de vele data die geroepen wordt. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.