Nieuws
04 februari 2010 - Ron Smeets

Sony Ericsson X10 in April bij Vodafone UK te koop

Twee dagen geleden ging nog het gerucht rond dat de Sony Ericsson Xperia X10 al vanaf 1 Maart in Engeland te koop zou zijn. Welnu dat gerucht kan de prullenbak in want de lokale webshop van Vodafone meldt nu Aprll als releasedatum.

Er van uit gaande dat de webmaster bij Vodafone in Engeland geen foutje gemaakt heeft ;-) komen deze nieuwe berichten ook meer overeen met hetgeen we hier in Nederland recentelijk gehoord hebben met betrekking tot de release van de X10: einde Q1 / begin Q2. Laten we hopen dat Nederland niet te ver achterloopt bij Engeland ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.