Toestellen
25 november 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson X1 vs drie HTC's

De Engelsen Tracy en Matt hebben een op het eerste gezicht ietwat oneerlijke vergelijkende videoreview gemaakt waarin één Sony Ericsson, de Xperia X1, het moet opnemen tegen drie HTC's: de Touch HD, Touch Pro en Touch Diamond.

Oneerlijk in de zin van 'drie tegen één' natuurlijk. Van de andere kant behoren deze vier toestellen wel tot de populairste Windows Mobile Smartphones van dit moment. En laten we ook niet vergeten dat de Xperia X1 hardware ook uit de HTC fabrieken komt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.