Nieuws
29 september 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson X1 vanaf nu bij Typhone en Belnu te koop

Vanavond werd ik door onze vrienden van  GSM Helpdesk getipt over het feit dat de langverwachte Sony Ericsson X1 Xperia, die officieel vanaf week 43 in Nederland te koop zal zijn, vanaf nu al in de webshops van Typhone, Femmefone en Belnu 'op voorraad ligt'.

En ja, dit betekent dus ook dat het toestel vanaf nu dus ook daadwerkelijk bij de betreffende webwinkels te koop zal zijn en uitgeleverd kan gaan worden. De kans bestaat natuurlijk wel dat het toestel de komende dagen al snel uitverkocht zal raken want het is niet bekend hoe groot de voorraden zijn.

Volgens Sony Ericsson wordt de losse toestel adviesprijs 729 Euro. Typhone biedt hem momenteel aan voor 601 Euro (inclusief BTW). Met abonnement is de X1 al vanaf 218 Euro te koop, maar dan betaal je dus wel zo'n 30 Euro per maand aan abonnementskosten.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.