Geruchten
22 juli 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson X1 vanaf November in Engeland te koop

Het is een van de toestellen waarop velen al enige tijd met smacht zitten te wachten maar waarvan de officiele (Nederlandse en Belgische) releasedatum nog steeds niet bekendgemaakt is.

Volgens de laatste berichten zou de Sony Ericsson X1 vanaf November bij '3' in Engeland verkrijgbaar zijn.

De prijs van het toestel wordt nog niet genoemd maar voor het abonnement moeten de eilanders rekenen op bedragen van rond de 30 pond (ca. 40 Euro) per maand.

Laten we hopen dat deze geruchten uitkomen en dat ook wij de Sony Ericsson X1 nog voor het eind van dit jaar kunnen bewonderen ;-) Eerdere geruchten spraken al eens over een releasedatum in September, maar die bleken niet te kloppen.Gerelateerde links:
Lange videopreview van de Sony Ericsson X1 XPERIA
Sony Ericsson X1 medio September in de winkels
Pre-order prijzen Sony Ericsson X1 variëren nogal
Sony Ericsson @ MWC, deel 2: C902 en X1
Winst Sony Ericsson keldert, 2000 banen op de tocht
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.