Toestellen
17 juni 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson X1 preview en fotoshoot

Het duurt nog een paar maanden voordat de X1 in de winkels zal liggen maar intussen verschijnen er steeds meer previews en foto's online.

Zo heeft ook BoyGenius al kans gezien een X1 in handen te krijgen voor een close-up look en foto-shoot.

Een uitgebreide preview is nog in de maak maar de eerste indruk van deze Amerikanen is letterlijk: Wow! Dat geldt voornamelijk voor het WVGA display (800x480), de optische joystick en het coole design.

Toch is er ook een punt van kritiek betreffende het toetsenbord. Volgens BoyGenius liggen de toetsen zo laag dat je nauwelijks enige feedback krijgt tijdens het typen en dat is niet echt gebruiksvriendelijk.

Mmmh, kan niet wachten tot ik er zelf eentje in handen krijg. Het exemplaar dat Sony Ericsson eerder dit jaar in Barcelona en Hannover toonde was niet veel meer dan een mockup. . .Gerelateerde links:
Nieuw achterkantje voor de Sony Ericsson X1
Sony Ericsson X1 medio September in de winkels
Uitgebreide fotoshoot van de Sony Ericsson Xperia X1
Sony Ericsson @ MWC, deel 2: C902 en X1
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.