Toestellen
13 augustus 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson X1 op eBay aangeboden

Wanneer de Sony Ericsson X1 officieel in de winkels zal liggen is nog steeds niet bekend maar mocht je op zoek zijn naar een kans om het toestel eerder in bezit te krijgen dan zou je eens op eBay kunnen kijken.

Daar wordt de komende dagen (veiling loopt tot 17 Augustus 17u, Californische tijd) namelijk een origineel (volgens de verkoper) exemplaar te koop aan geboden. Op dit moment staat het hoogste bod op 950 doilar (ca. €600).

De vraag is natuurlijk of dit de 'real deal' is. De Zuid Afrikaanse verkoper, Chad190804, heeft in ieder geval een 100% betrouwbare historie als aanbieder van producten, dus dat lijkt wel snor te zitten.

Ik ga in ieder geval geen bod doen ;-)Gerelateerde links:
Sony Ericsson X1 vanaf 30 Oktober in Engeland
Lange videopreview van de Sony Ericsson X1 XPERIA
Sony Ericsson X1 medio September in de winkels
Uitgebreide fotoshoot van de Sony Ericsson Xperia X1
Pre-order prijzen Sony Ericsson X1 variëren nogal
Sony Ericsson @ MWC, deel 2: C902 en X1
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.