Geruchten
30 augustus 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson X1 komt toch pas in 2009 ?

Wederom slecht nieuws uit het Sony Ericsson kamp. In Berlijn heeft een (anonieme) medewerker van de fabrikant namelijk openlijk toegegeven dat de X1 Xperia toch pas in 2009 in de winkels zal verschijnen.

Mmmh, misschien dat die fictieve datum die Sony Ericsson vlak na de presentatie van het toestel in Barcelona op een release lijst liet zetten uiteindelijk dus toch niet ver van de werkelijkheid verwijderd zal zijn.

Volgens de Sony Ericsson medewerker in Berlijn ligt het probleem echter niet bij de fabrikant maar bij Windows Mobile. Vooralsnog werkt versie 6.1 nog niet zo als het zou moeten. Over het hoe en waarom kon (en wilde) hij niets zeggen.

Natuurlijk moet je een uitspraak van zo maar een medewerker niet meteen voor waar aannemen maar feit is wel dat ook de eigen website van Sony Ericsson al aangeeft dat de X1 Xperia pas in Januari gelanceerd gaat worden.Gerelateerde links:
Lange videopreview van de Sony Ericsson X1 XPERIA
Sony Ericsson X1 medio September in de winkels
Uitgebreide fotoshoot van de Sony Ericsson Xperia X1
Sony Ericsson X1 toch dit jaar nog in de winkels
Release data nieuwe Sony Ericsson toestellen online
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.