Geruchten
05 maart 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson Windows Phone 7 toestel gespot?

Vorig jaar liet Sony Ericsson Bert Nordberg zich al ontvallen dat de Zweeds-Japanse fabrikant in 2011 met een Windows Phone 7 toestel op de markt zou komen.

Welnu, dit weekend is een foto (grote versie staat hieronder) opgedoken, waarvan de echtheid natuurlijk niet kan worden bevenstigd, van een Windows Phone 7 toestel met slide-out qwerty toetsenbord waarop het logo van Sony Ericsson te zien is.

Zelf heb ik zo mijn twijfels over de echtheid van deze foto. Het toestel zier er namelijk niet echt uit als een Sony Ericsson zoals die de afgelopen anderhalf jaar (sinds de introductie van de Vivaz en Xperia X10) vormgegeven zijn. Dat zegt natuurlijk niet alles, maar het viel mij wel op. Enfin, de tijd zal uitwijzen of het toestel op deze foto inderdaad een Sony Ericsson Windows Phone 7 smartphone is.

Via, Foto

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.