Geruchten
29 mei 2007 - Ron Smeets

Sony Ericsson W999i bij GSMA opgedoken

Op de HSPA website van de GSMA, toch niet de eerste de beste nieuws- en informatiesite op deze wereldn, is een plaatje opgedoken van de W999i.

Eerder kwam ook al een 'filmpje' van hetzelfde toestel boven water en met de melding ervan door de GSMA wordt het waarheidsgehalte natuurlijk ineens een stuk groter, alhoewel men totaal geen verdere informatie (kan) verstrekken en ook op de link naar de site van Sony Ericsson (vanuit de GSMA) met geen woord gerept wordt over de W999i.

Zoals op de foto hiernaast te zien is worden er op de site van de GSMA ook nog geen specs van de W999i genoemd. Als je op de 'foto' goed kijkt dan zie je hetzelfde soort keypad als bij de M600i / P1i met twee letters per toets.

Vooralsnog ga ik ervan uit dat dit plaatje een photoshop product is maar hoe dan ook, het is niet des GSMA's om dit soort geruchten te verspreiden. . . Wellicht dat we snel een reactie van Sony Ericsson zien.Gerelateerde links:
Foto’s van de Sony Ericsson W970 ‘Adriana’?
Aankondiging nieuwe toestellen Sony Ericsson in Londen
Video van de Sony Ericsson W999i
Nieuwe Sony Ericsson Cybershot of Walkman Phone?
Nieuwe foto's van de M610 of P700i
Nieuwe Sony Ericsson Cybershot en -Walkman GSM's?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.