Toestellen
22 februari 2008 - Redactie MobileCowboys

Sony Ericsson W910i Beste Toestel volgens GSMA

PERSBERICHT - Sony Ericsson laat met trots weten dat de W910i Walkman telefoon is bekroond met de Beste Mobiele Telefoon award. Dit gebeurde tijdens de GSM Association’s 13de Global Mobile Awards 2008 in Barcelona.

De vorig jaar geïntroduceerde W910i Walkman telefoon is speciaal ontworpen voor entertainment in de breedste zin van het woord: muziek, 3D games, video of supersnelle toegang tot het Web.

Met dit toestel kunnen consumenten hun muziek kiezen precies zoals zij dat willen. Met toepassingen zoals Shake control kunnen zij de telefoon gebruiken om games te spelen of om te skippen en te shuffelen tussen muziektracks. Met SenseMeTM kan de muziek aanepast worden aan hun stemming op elk willekeurig moment.

Dankzij de meegeleverde 1GB Memory Stick Micro™ kun je meer dan 900 songs* opslaan in de W910i Walkman® telefoon, met ruimte voor nóg meer als je gebruik maakt van het uitbreidbare geheugen.

“We zijn erg trots op het feit dat we zo’n prestigieuze award mochten ontvangen voor dit, naar inmiddels is gebleken, zo populaire product,” aldus Eric Rikken, head of Marketing bij Sony Ericsson Benelux. “Met de W910i Walkman® kun je sneller en gemakkelijker muziek overzetten en downloaden. Bij de ontwikkeling van dit toestel hebben we verder gedacht dan alleen de muziek, ook games, video’s en het Web staan centraal.”

Ook in Nederland zijn de kwaliteiten van de W910i niet onopgemerkt gebleven. Het toestel is door de Consumentenbond in de februari editie uitgeroepen tot het  beste product overall en op gebied van prestatie, gebruiksgemak, kwaliteit van de accu en duurzaamheid. Sony Ericsson staat zelfs met zes toestellen in de top tien!

Sinds de introductie van de W800i Walkman® telefoon in augustus 2005 zijn er wereldwijd meer dan 57 miljoen Walkman® telefoons verkocht. Het assortiment Walkman® telefoons is snel uitgebreid, tijdens het recente Mobile World Congress nog met de W980i Walkman® telefoon. De nieuwste Walkman® telefoon belooft het allerbeste als het gaat om muziek, dankzij een superieur, helder geluid, opslagruimte voor 8.000 songs, en Walkman® on Top bediening waarmee gebruikers hun muziek ook van buitenaf kunnen bedienen.Gerelateerde links:
Orange roept eerste ‘lading’ W910i’s terug
Virtueel demomodel van de W910i
Sony Ericsson W910i en K850i op weg naar de winkels
Demo W910i toont Shake It en Sense Me functies
Videodemo van de Sony Ericsson W910i
Sony Ericsson W910i, de HSDPA Walkmanphone
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl