Geruchten
12 juli 2008 - Ron Smeets

Sony Ericsson W902 (Patti) gespot?

Yep, er is weer een nieuwe Sony Ericsson gespot. Leuk, en ik denk ook weer effe een broodnodige afwisseling van al het iPhone geweld van de afgelopen 24 uur.

Hoe dan ook, volgens SE4M zou dit dus de nieuwe W902 Walkman Phone moeten worden.

Het toestel is uitgerust met een 5 megapixel camera met flitser, een 2.2 inch QVGA display, 160 Mb intern geheugen, een enkele externe speaker (vreemd voor een Walkman toestel) en een bewegingssensor.

Als deze geruchten kloppen dan wordt het best weer een aardig modelletje. Overigens moet ik wel bekennen dat Sony Ericsson ook wel weer eens met iets verfrissends mag komen. Iets dat er totaal anders uitziet bedoel ik dan.

Via: JustAMPGerelateerde links:
Nieuwe foto van de Sony Ericsson 'Linda'
Nieuwe, onbekende, Sony Ericsson Walkmanphone gespot
Sony Ericsson Linda wordt de W595
Specs en een bijzonder wazige foto van de SE Linda
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.