Geruchten
01 februari 2007 - Ron Smeets

Sony Ericsson W880i 'Ai' 6 februari in Zweedse winkels

Het Zweedse Mobil heeft de hand weten te leggen op een spiksplinternieuwe Sony Ericsson W880i, ofwel de 'Ai' die al een tijdje in de geruchtencircuits rondwaard.

Behalve enkele foto's van Sony's nieuwste ultraplatte design Walkman GSM naast een ordinaire Bic aansteker (ook Zweeds???) weet men ook te melden dat het toestel in Zweden volgende week al in de winkels zal liggen; op 6 februari om precies te zijn.

Deze datum wordt overigens door Sony Ericsson niet bevestigd of ontkent dus we zullen moeten wachten om er achter te komen hoe betrouwbaar deze geruchten zijn.

Meer foto's:Gerelateerde links:
Sony Ericsson onthult twee foto's van de W880 'Ai'
Specs van de Sony Ericsson W880i 'Ai' uitgelekt
Duidelijke foto's van de Sony Ericsson 'Ai' W880
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.