Toestellen
06 februari 2007 - Ron Smeets

Sony Ericsson W880 'Ai' officieel gepresenteerd

Het is zover (precies op tijd Dominick), Sony Ericsson heeft vandaag de langverwachte en veelbesproken nieuwe Walkmanphone gepresenteerd, de W880 'Ai'.

Het toestel is met 9.4mm SE's platste walkmanphone ooit. Qua specs is de 'Ai' voorzien van een 1.8inch QVGA display, 2MP camera, 1Gb geheugenkaart (Memory Stick Micro), Bluetooth, Disc2Phone musicmanagement en TrackID muziekherkenning software. Het belgedeelte is voorzien van tri band GSM en UMTS support.

De accu levert maximaal 20 uur non-stop muziekplezier of 6.5 uur beltijd. De W880 komt nog voor het eind van dit kwartaal op de markt in Europa (en Nederland). In tegenstelling tot eerdere geruchten ligt hij echter nog niet in de Zweedse winkels. In China wordt een ietwat uitgeklede versie als W888 op de markt gebracht. De rest van de mobiele wereld zal wat langer moeten wachten.

Meer foto's kun je op de Sony Ericsson site bekijken.Gerelateerde links:
Sony Ericsson onthult twee foto's van de W880 'Ai'
Duidelijke foto's van de Sony Ericsson 'Ai' W880
Is dit dan wel de 'Ai' van Sony Ericsson?
Ultradunne Sony Ericsson 'Ai' komt begin 2007
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.