Geruchten
30 augustus 2006 - Ron Smeets

Sony Ericsson W850i vanaf 15 september verkrijgbaar?

Enkele maanden geleden kondigde Sony Ericsson al de W850i aan, een multimedia slider GSM. Op de site van de toestelmaker staat sindsdien al te lezen dat ie binnenkort verkrijgbaar zal zijn. Op zich niets vreemds want er staan er wel meer.

Naar aanleiding van de vraag van een van onze lezers ben ik eens op zoek gegaan of er al een datum bekend is. Zo kwam ik op de site van een Duitse telefoonwinkel Q3 2006 tegen, maar dat wisten we al.

Op de site van het Zweedse Megastore is een precieze datum te vinden: 15 september. Omdat we er niet van uitgaan, maar dat is een aanname, dat Sony Ericsson de Europese release van het langverwachte toestel ook nog eens gaat uitspreiden over een langere periode houden we die datum voorlopig maar even aan, toch?Gerelateerde links:
Goedkope Walkmanphone van Sony Ericsson?!
W850 nieuwe Walkmanphone van Sony???
Sony WalkmanPhone 'getest'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.