Toestellen
22 april 2011 - Ron Smeets

Sony Ericsson W8; een Walkman versie van de Xperia X8

Sony Ericsson heeft, vooralsnog voor de Aziatische markt, de eerste Walkman Phone met Android onthuld. De Sony Ericsson W8 is, als he hem zo op het eerste gezicht bekijkt, eigenlijk niet veel meer dan een Xperia X8 met het Walkman logo erop.

Ook qua specs lijkt de W8 op zijn X-Series broertje. Zo heeft de W8 ook een 3 inch scherm, een 3.2 megapixel camera, WiFi, GPS en Android 2.1 met 'vier hoeken bediening' aan boord.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.