Toestellen
09 januari 2009 - Ron Smeets

Sony Ericsson W715 exclusief voor Vodafone

Een paar maanden geleden introduceerde Sony Ericsson de W705, een high-end Walkmanphone die binnen nu en enkele weken in de winkels zal liggen. Deze week heeft de Zweeds-Japanse fabrikant ook een Vodafone versie van dit toestel onthuld, de W715.

Daarbij wordt naast de gebruikelijke Muziekfuncties en -services vooral de aandacht gevestigd op de Navigatie- en andere Location Based Services van Vodafone (UK). Daarmee is dan ook meteen het enige verschil tussen beide toestellen aan de orde gekomen: ingebouwde a-GPS.

Qua specs is de W715 verder identiek aan de W705. Volgens de informatie van Sony Ericsson zal het toestel dit kwartaal in 'selected markets' (daar waar Vodafone actief is) in de winkels liggen, ook hier in Nederland.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.